Тест для 5 класса "Present Simple/Present Continuous"

Сергеева Алина Александровна

МАОУ «Гимназия «Новоскул» г. Великий Новгород

Учитель английского языка

Тестовое задание для промежуточного контроля в 5 классе по теме

Present Simple/Present Continuous

1. I … in London.

a) live b) lives c) am living

2. My brother … tennis every Saturday.

a) play b) plays c) is playing

3. What is the noise? Jane is singing in the next room.

a) sing b)sings c)is singing

4. Linda … in Los Angeles.

$a) live b) lives c) is living

5. My granny is in the kitchen. She … cakes.

a) cook b)cooks c) is cooking

6. Fred … English.

a) speak b) speaks c) is speaking

7. John and Jack … test now.

a) write b)is writing c) are writing

8. I usually … tea for breakfast.

a) drink b) drinks c) am drinking

9. Dan usually … his camera on all trips.

a) take b) takes c) is taking

10. …you drink tea for breakfast?

$a) Do b) Does c)Are

Key: 1.b 2.b 3.c 4.b 5.c 6.b 7.c 8.a 9.b 10.a

Post Comment